Kiveniskemä tuulilasissa

kiveniskemä

Miten toimin?

  • 1. Suojaa uusi kiveniskemä tai särö tuulilasissa esimerkiksi teipillä mahdollisimman pian, jotta lika ja kosteus ei pääse sisään vaurioon.
  • 2. Soita 040 670 1528 ja varaa aika tuulilasin korjaukseen tai tule suora käymään (korjaukset ilman ajanvarausta). Aikaa työlle varataan reilut puoli tuntia, jonka jälkeen tuulilasi on taas kunnossa.

Tuulilasin särö tai halkeama täytetään hartsilla, joka kovetetaan UV-valolla. Lopuksi korjausalueen pinta hiotaan sekä kiillotetaan ja työ on valmis. Vaurio on korjattuna parhaimmillaan lähes huomaamaton, mikäli pääsemme tekemään korjauksen nopeasti vaurion syntymisen jälkeen, eikä halkeaman sisälle ole päässyt likaa.

miksi korjaus?

  • 1. Näkökentän alueella oleva lasivaurio on vaarallinen. Lisäksi tuulilasi on merkittävä osa autosi turvatyynyn toimintaa.
  • 2. Mikäli tuulilasi on vaurioitunut, voidaan se hylätä katsastuksessa.
  • 3. Tuulilasin korjaus on paljon nopeampaa ja edullisempa kuin tuulilasin vaihto.

Tuulilasin korjaus on huomattavasti edullisempaa kuin tuulilasin vaihto. Jos sinulla on autolasivakuutus, korjaus on useimmissa tapauksissa sinulle jopa maksutonta eikä se myöskään vaikuta bonuksiin. Tarvittaessa saat tuulilasin korjauksen ajaksi sijaisauton veloituksetta

Kuvat

JDipper Oy
JDipper Oy
JDipper Oy
JDipper Oy